Приложението COVID-19 на Apple разполага с актуализирани симптоми на CDC и съвети за маска от плат

Apple Covid 19

Приложението COVID-19 на Apple разполага с актуализирани симптоми на CDC и съвети за маска от плат

Днес Apple актуализира своето скрининг приложение COVID-19, което беше създадено, за да помогне на хората да бъдат информирани и да предприемат правилните стъпки за ограничаване на разпространението на коронавирус.

Новата версия на приложението включва актуализирани симптоми и препоръчителни действия, които съответстват на указанията на CDC. CDC тази седмица добави няколко нови симптоми, които могат да бъдат признаци на коронавирус, включително втрисане, треперене с втрисане, мускулна болка, главоболие, болки в гърлото и нова загуба на миризма или вкус.

Обновеното приложение на COVID-19 на Apple включва също съвети за носене на кърпа за маска, за да предпазите себе си и другите от коронавируса. Разделът с маската включва съвети за създаването на маска, как да я носите, къде да я носите и как да я дезинфекцирате.

Apple също така актуализира своя придружаващ уебсайт COVID-19, за да предостави същата информация.

Apple разработи приложението и уебсайта COVID-19 в партньорство със CDC, Coronavirus Task Force от Белия дом и FEMA. Наред с въведените днес функции, предоставените от Apple инструменти позволяват на потребителите да отговорят на редица въпроси относно рискови фактори, скорошна експозиция и симптоми, за да получат препоръки на CDC за следващите стъпки, които трябва да предприемат.

Екранният инструмент е достъпен за всеки, който е на 18 или повече години в Съединените щати. Данните, предоставени в приложението COVID-19 и на уебсайта, не се споделят с Apple, CDC или други държавни агенции.

източник: macrumors.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button