Apple iPhone 11 Pro: Как да гледате събитието на живо

  • Начало
  • Apple iPhone 11 Pro: Как да гледате събитието на живо
изображения изображения
  • май 8, 2024
  • No Comments

Apple iPhone 11 Pro: Как да гледате събитието на живо

Следващият iPhone ще бъде представен на 10 септември.

Миналата седмица Apple изпрати покани до някои членове на медиите. Поканата показва логото на Apple, съставено от пет различни ярки цвята, които се връщат към старото шестцветно лого на Apple, използвано преди години.

Какво да очакваме?

На 10 септември Apple ще проведе ежегодното си есенно събитие, на което се очаква да представи iPhone 11 заедно с други продукти и услуги. Събитието започва в 20:00 ч. българско време и ще се проведе в театъра на Стив Джобс в кампуса на Apple в Купертино, Калифорния.

Очаква се Apple да обяви три нови модела смартфони, заменяйки iPhone XS , XS Max и XR по слуховете с iPhone 11, 11 Max или 11 Pro и 11R . Телефоните вероятно ще притежават по-добри камери, по-бързи процесори и ще бъдат с iOS 13.

Анализаторите спекулират, че iPhone 11 може да бъде разочарование и вероятно няма да привлече купувачите, на които Apple се надява .

Как да гледаме на живо?

Apple ще бъде домакин на живо на събитието на страницата си Apple Events. Ако притежавате Apple TV , можете също да гледате на живо чрез приложението Apple Events – има и архиви на по-стари събития, ако се чувствате носталгично.

Също така, CNET ще има пряко предаване преди, по време и след събитието. Присъединете се към старши редактор Бриджит Кери, старши редактор Ияз Ахтар и редактор в Large Jeff Bakalar в 19 ч. преди събитието, за да чуете техните проницателни надежди за Apple.

 

източник: cnet.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button