Facebook пусна новия уеб дизайн с тъмен режим

  • Начало
  • Facebook пусна новия уеб дизайн с тъмен режим
изображения изображения
  • май 8, 2024
  • No Comments

Facebook пусна новия уеб дизайн с тъмен режим

Само ден по-късно от обявения краен срок, Facebook започва да въвежда новия си дизайн за своето уеб преживяване за всички потребители. Новият потребителски интерфейс съответства на това, което компанията стартира за мобилни устройства миналата година и се предлага с опция за тъмен режим. 


Актуализация 5/8:   Facebook обяви, че тъмният режим за нейния уебсайт е достъпен за всички потребители по целия свят (чрез The Verge ).

За съжаление към момента приложението на Facebook за iOS не получи опция за дългоочаквания тъмен режим. Трудно е да се разбере кога Facebook може официално да представи функцията за обществеността на iPhone и iPad.


Фейсбук за първи път обяви промените, идващи на платформата през април 2019. Приложението за iOS получи обновлението първо през май 2019 г. След доста закъснение, през изминалия януари получихме още една закачка на новия уеб дизайн с поглед към предстоящия тъмен режим и обещание, че ще е наличен „преди пролетта“.

Сега в първия ден на пролетта, Facebook обяви, че „свежият, по-прост facebook.com“ ще бъде наличен „за всички през следващите няколко месеца“. Не точно като актуализацията, за която компанията намекна през януари, но все пак си заслужава да видите модерния облик, който съответства на приложението за iOS.

Как да включите новия Facebook

  • Трябва да видите известие на екрана, което ви приветства към новия Facebook.com, ако вече не сте преминали към него
  • Ще получите възможност веднага да преминете към тъмен режим

Забележете, видяхме промяната в браузъра Chrome на Google, но все още не в Safari .

Как да включите тъмен режим в новия Facebook

  • След като използвате новия Facebook, щракнете върху стрелката на падащото меню в горния десен ъгъл и изберете между включването и изключването на „Тъмния режим“, за да превключвате между тъмните и светлите теми.

Вграден видеоклип

Нов Дизайн

Вграден видеоклип

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button