Facebook ще пуснат приложение на Messanger за Mac OS

Messanger за Mac OS

Facebook ще пуснат приложение на Messanger за Mac OS

Zuckerberg обяви предстоящото приложение за настолни компютри по време на своята основна тема на конференцията на разработчиците на F8.

Facebook обяви няколко нови функции за изключително популярното си приложение Messenger. Сред тях е новата компютърна версия Messanger за Mac OS.

Facebook подобрява мобилното приложение с проект, наречен “Lightspeed”, който напълно пренаписва кода за по-бърза работа, по-бързо стартиране и по-малък размер на инсталацията. Потребителите ще могат да гледат същото видео едновременно в група. Очаква се тези подобрения, както и други, да видят бял свят в следващите няколко месеца.

Mac и Windows версията на приложението няма да се появи поне до есента на 2019г. Тя ще има всички функции на мобилното приложение, според този текст от публикацията в блога:

Също така стартираме настолно приложение за Messenger, което е достъпно както за Windows, така и за MacOS. Хората искат безпроблемно да изпращат послания от всяко устройство, а понякога просто искат малко повече място, за да споделят и да се свържат с хората, от които те се интересуват най-много. Можете да изтеглите Messenger Desktop – и да се насладите на същите функции като на приложението на телефона – като групови видеоразговори, сътрудничество по проекти или много задачи, докато чатите в Messenger. Ние тестваме това и ще го разпространим по света по-късно тази година.

Facebook настоява да направи всички свои услуги криптирани от край до край, но не е ясно дали тази функция ще бъде готова до момента на пускането на MacOS и Windows приложенията. С течение на времето криптирането от край до край ще се появи в продуктите и услугите на Facebook.

 

[forminator_poll id=“6853″]

 

източник: macworld.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button