iOS 13 ще бъде налична на 19ти Септември

  • Начало
  • iOS 13 ще бъде налична на 19ти Септември
изображения изображения
  • май 8, 2024
  • No Comments

Ако с нетърпение очаквате iOS 13 за вашия iPhone, може би ще се зарадвате да научите, че тя ще бъде налична на 19ти септември.

iOS 13 разполага с изцяло нова тема на външния вид в Dark Mode, подобрения на производителността, основни актуализации на вградени приложения като Photos, Notes и Reminders. Също така идва с подобрения в приложението Files, които позволяват поддръжка на SMB акции и външно съхранение, нови икони Emoji, нови Animoji и Memoji възможности, нови тапети и др.

iOS 13 ще се поддържа от iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Плюс това, iPhone 6s, iPhone SE и iPod touch 7-мо поколение.

Не забравяйте, че iOS 13 е за iPhone и iPod touch,  а за iPad ще бъде пусната iPadOS 13. Операционните системи са разделени и вече са две отделни версии, макар че споделят предимно едни и същи функции и възможности, освен някои допълнителни многозадачни функции за iPad.

iPadOS 13 ще излезе на 30 септември, което е малко по-късно от iOS13. Това ще се сличо в деня, когато новият iPad 10.2 ″ ще бъде наличен.

В момента iOS 13 е технически достъпен като GM за разработчици, а iOS 13.1 понастоящем е в бета версия за тези, които са записани в обществените програми за бета тестване.

Ако сте нетърпеливи и не искате да чакате официалната дата на излизане на 19ти септември, винаги можете да инсталирате обществената бета версия на iOS 13 на iPhone. Имайте предвид, че бета софтуерът е по-податлив на проблеми, отколкото окончателната версия, за това препоръчваме да изчакате до 19ти септември.

WatchOS 6 за Apple Watch също ще бъде налична на 19 септември.

източник: 0sxdaily.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button