Грешка в iOS 17.5, за която се съобщава, че възстановява изтрити снимки

  • Начало
  • Грешка в iOS 17.5, за която се съобщава, че възстановява изтрити снимки
изображения изображения
  • май 15, 2024
  • No Comments

Грешка в iOS 17.5, за която се съобщава, че възстановява изтрити снимки

Има тревожни доклади в Reddit , че последната актуализация на iOS 17.5 на Apple е въвела грешка, която кара стари снимки, които са били изтрити – в някои случаи преди години – да се появяват отново в библиотеките със снимки на потребителите.

След актуализация на своя iPhone, потребители каза, че са били шокирани да открият стари снимки, които са изтрити през 2021 г. Те внезапно се появяват в снимки, маркирани като наскоро качени в iCloud. Други потребители също се включиха с подобни истории. Един Redditor каза следното: „Имам четири снимки от 2010 г., които продължават да се появяват отново като най-новите снимки, качени в iCloud.

„Същото се случи и с мен“, отговори друг потребител. „Шест снимки от различни времена, всичките съм изтрил. Някои бях изтрил през 2023 г.“ Друг потребител казва: „Имах произволна снимка от концерт, направена с моя фотоапарат Canon, която се появи отново в библиотеката на телефона ми и се появи така, сякаш беше добавена днес.“

Не е ясно какво се случва, но като се има предвид, че някои от снимките очевидно са направени преди години, това не може да е проблем, тъй като наскоро изтритите снимки се възстановяват. В приложението Photos на Apple изтритите снимки и видеоклипове се съхраняват в албума Recently Deleted в продължение на 30 дни, така че потребителите да могат да ги възстановят или премахнат за постоянно от всички устройства.

Докладите може да се сведат до грешка в индексирането или проблем със синхронизирането между локални устройства и iCloud Photos. Друга възможност е, че при опит за коригиране на грешка при синхронизиране на снимки, възникнала в iOS 17.3 , Apple по невнимание е причинила възникването на нов проблем със синхронизирането, който може да включва архивиране на iCloud.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button