Схемите на iPhone 12 Pro Max разкриват по-тънки рамки, LiDAR скенер и др.

Схемите на iPhone 12 Pro Max

Схемите на iPhone 12 Pro Max разкриват по-тънки рамки, LiDAR скенер и др.

Слухове твърдят, че Apple ще пусне четири нови модела iPhone по-късно тази година. Месеци преди това да се случи, ние ще разгледаме какво предполагат слуховете за един от предстоящите телефони.

Max Weinbach и YouTube канала EverythingApplePro се обединиха, за да покажат предполагаемия нов и освежен дизайн на iPhone 12 Pro Max. Вероятно той ще разполага и с 6,7-инчов OLED дисплей.

Схемите показват рамка от неръждаема стомана със заоблени метални ъгли, а антенните са малко по-големи в бъдещия модел, който ще имат и поддръжка на 5G връзка. Предната и задната част са изцяло стъклени. Схемите разкриват също, че по-тънките рамки са смалени до само 1,55 мм. В сравнете с това, 2,52 мм е дебелина на рамките в iPhone 11 Pro Max.

Задната камера на телефона ще бъде малко по-дебела от тази на iPhone 11 Pro Max. Ако тези схеми са истинската дебелната на камерата ще бъде 1,26 мм а при стария модел е 1,21 мм. Същевременно се очаква Apple да намали дебелината на корпуса на iPhone 12 Pro Max в сравнение с миналогодишния флагмански модел, падайки до 7,4 мм.

Също така има слухове , че предстоящият iPhone може да е първият, който започна да свива прословутото ниво на прореза на дисплея. Но тези схеми не предполагат, че в крайна сметка това ще се случи в iPhone 12 Pro Max. Ако тези схеми са верни, тогава прорезът в iPhone 12 Pro Max ще запази същия размер на прореза, като при iPhone 11 Pro Max. Въпреки това, може да има причина за разминаване в схемите. Според Вайнбах, по-малкият прорез не е финализиран преди разработването на тези схеми, така че е възможно все пак да видим по-малък прорез в края на краищата.

Също така схемите показват нов LiDAR скенер на задната камера, който Apple представи с обновяването на iPad Pro в началото на 2020 г. Съобщава се, че Apple е преместила слота за SIM картата и на мястото, където се намираше старата SIM карта, ще има опция за въвеждане на Smart Connector. Това предполага, че можем да видим нова гама от аксесоари, стартиращи по-късно тази година. Докладът също така казва, че бихме могли да видим няколко нови цвята, включително светлосиньо, светло оранжево и виолетово. В миналото сме чували за тъмно-синя опция за iPhone 12, така че това може да бъде потвърждение за нови цветове.

Вижте видеото по-долу:

И така, какво мислите? Вълнувате ли се от потенциалните промени в дизайна на модела на iPhone 12? Оставете мнението си в коментарите по-долу:

източник: idownloadblog.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button