Слухове: iPhone 12 ще има ProMotion дисплей с честота на опресняване от 120Hz и 3-кратно увеличение на задната камера

iphone 12 promotion display

Слухове: iPhone 12 ще има ProMotion дисплей с честота на опресняване от 120Hz и 3-кратно увеличение на задната камера

Последните отчети на Max Weinbach, както е представено във видеото на EverythingApplePro, показват, че iPhone 12 ще има ProMotion дисплей с висока честота на опресняване от 120Hz. Или поне само на телефоните на iPhone 12 Pro: това са 6,1-инчовите и 6,7-инчовите модели от висок клас.

Телефонът динамично ще превключва между 60Hz и 120Hz режими, за да запази живота на батерията, когато е подходящо. Това е подобно на системата ProMotion, налична в iPad Pro от няколко години насам.

Последната информация подсказва, че новият най-голям iPhone, 6,7-инчовият iPhone 12 Pro Max, ще разполага с капацитет на батерията над 4400mAH.

Apple подобри живота на батерията в iPhone 11 и iPhone 11 Pro сериите и се опитва да поддържа тази репутация, като същевременно  се очаква да добави и интензивни за батерията функции като ProMotion и 5G през тази година.

Освен това според EverythingApplePro се очаква подобрения на Face ID. Очевидно Face ID ще поддържа по-широк ъгъл на видимост, за да позволи отключване под повече ъгли.

По отношение на камерата,  се очаква Apple да подобри фотографията при слабо осветление с по-бърз автофокус и подобрена стабилизация на изображението. Smart HDR се обновява, за да намали шума и в тъмни среди. Новият скенер на LiDAR може да се използва за допълнително подобряване на автофокуса. Освен това се спекулира, че сензорът LiDAR ще подобри точността на снимките в режим на портрет. Видеото съобщава също, че телефото увеличението се надгражда от 2x до 3x, което позволява на потребителите да се доближават до обектите, без да прибягват към цифрово увеличение (изрязване).

Можете да гледате най-новото видео тук:

Линията iPhone 12 ще стартира по-късно тази година с четири модела в три размера на екрана; нов по-малък 5.4-инчов модел, два 6.1-инчови модела и по-голямо 6.7-инчово устройство. Телефоните ще разполагат с нов външен дизайн с плоски страни и по-малък прорез. 5G клетъчна мрежа, скенер LiDAR, подобрени камери и най-новият процесор на Apple A14.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button