Профилактика на Macbook

изображения изображения

Ремонт за 60 минути

изображения изображения изображения изображения

Профилактика на Macbook

service img

Профилактика на Macbook

Лаптопът ви загрява?

Консултация с наш служител: 0889 43 80 70

При съвременните лаптопи един от най-често срещаните проблеми е загряване . Почти всеки трети Apple Macbook работи на по-високи градуси и загрява повече от нормално. Подобно прегряване най-често се дължи на замърсена охладителна система и остаряла ( изсъхнала ) термо паста. Това може да доведе до изключване или рестартиране на машината.

Ние от MAXCENTER препоръчваме да се прави профилактика на охладителната система на всеки един лаптоп веднъж годишно или максимум на 24 месеца, в зависимост от начина на употреба и средата, в която се използва. В случай че не сте правили профилактика преклаено дълго време, видео чипът на вашия Macbook би могъл да дефектира.

Разбира се, ако лаптопът все още е в гаранция,  може да се обърнете към официалния сервизен център, от който сте закупили вашия MacBook. Но ако устройството ви е закупено преди дълго време и гаранцията е изтекла, тогава си струва да потърсите помощ от специалисти. Не се опитвайте сами да решите проблема. Бихте могли да нанесете допълнителни повреди, ако нямате опит в ремонтирането на Apple Macbook.

*Препоръчваме ви да запазите резервно копие от информацията си, ако тя е важна за вас!
изображения
изображения

Бърз ремонт за 60 минути

Запази час
Call Now Button