Смяна на Батерия на iPhone

Смяна на Батерия на iPhone

Смяна на батерия на iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS MAX, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone SE и др.

При предварително запазен час, смяната на батерия отнема около 30 минути

 

Запази час тук: 0889 43 80 70

Батерията на вашия iPhone пада бързо!?

Батерията в iPhone, както всички литиево йонни батерии, има определен живот и в даден момент трябва да бъде заменена с нова. След 2-3 години употреба, батерията на повечето iPhone-и се изразходва значително по-бързо от нормално. Често това се дължи на множеството презареждания през годините употреба. От Apple казват, че след 500 цикъла ( презареждания ), здравето на батерията в iPhone, би трябвало да бъде на около 80% от целия и капацитет. Но не винаги проблемът с бързото изразходване на заряда се дължи на самата батерия. При наличието на допълнителни повреди, може да се създава допълнителна консумация на енергия, което да води до по-бързото изразходване на заряда.

Понякога процентите на заряд се променят рязко!?

Най-често рязката промяна на процентите в батерията на iPhone се дължи на самата нея. Също така, телефонът ви може да започне да се изключва сам с остатъчен заряд, при проблем с батерията. Все пак бихме препоръчали да се направят необходимите тестове, за да бъде установено на какво се дължат проблемите. Чак след това да бъде извършен ремонт.

Може би батерията на вашето устройство е за смяна!?

Употребата на неоригинално зарядно за мрежата или нискокачетвено зарядно за автомобил например, може да нанесе по-тежки повреди по всяко мобилно устройство на Apple. Тези повреди могат да доведат до допълнителни проблеми с вашия iPhone, като например консумация на енергия от дънната платка. Допълнителна консумация на енергия може да доведе до значително по-бързо изразходване както на старата така и на нова батерия за iPhone. За това ние от сервиза на MAXCENTER ви препоръчваме, в случай, че не сте сигурни каква е причината за проблемите свързани с батерията на вашия iPhone, да се възползвате от услугата диагностика.

Има ли гаранция за новата батерия!?

Да! След смяна на на батерията на iPhone ще получите гаранция за качество от сервиза на MAXCENTER. Гаранционният срок за новата батерия е 6 месеца. В случай, че срещате проблеми с новата батерия, тя ще бъде заменена с нова ако монтираната батерия във вашия iPhone отговаря на гаранционните условия!

 

В случай, че вашият iPhone се нуждае от смяна на батерия, може да се възползвате от нашите услуги. Сервизите на MAXCENTER предлагат смяна на батерия на iPhone с 6 месеца гаранция за качество.

Обади се: 0889 43 80 70

 

*След смяната при iPhone X или по-нов модел в менюто Battery Health няма да се показва здравето на батерията!

 

 

УСЛУГИ
ЦЕНА
Смяна на Батерия на iPhone 12/12Pro
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone 11
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone XS MAX
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone XS
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone XR
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone X
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone 8 Plus
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone SE 2020
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone 8
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone 7 Plus
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone 7
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone 6S/6S Plus
Обади се
Смяна на Батерия на iPhone 6/6 Plus
Обади се
Смяна на Батерия за iPhone SE/5S/5
Обади се

Цените включват необходимата част + труда.*

 

Тук може да прочетете повече информация за батериите в iPhone и митовете, които ги обкръжават.

 

Адреси и контакти: ВИЖ ТУК