Смяна на Батерия на iPhone

батерия за айфон

Смяна на батерия за iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone SE и др.

Консултация с наш служител: 0889 43 80 70

Батерията на вашия iPhone пада бързо!?

Батерията в iPhone, както всички литиево йонни батерии, има определен живот и в даден момент трябва да бъде заменена с нова. След 2-3 години употреба, батерията на повечето iPhone-и се изразходва значително по-бързо от нормално. Често това се дължи на множеството презареждания през годините употреба. От Apple казват, че след 500 цикъла ( презареждания ), здравето на батерията в iPhone, би трябвало да бъде на около 80% от целия и капацитет. Но не винаги проблемът с бързото изразходване на заряда се дължи на самата батерия. При наличието на допълнителни повред, може да се създава допълнителна консумация на енергия, което да води до по-бързото изразходване на заряда.

Понякога процентите на заряд се променят рязко!?

Най-често рязката промяна на процентите в батерията на iPhone се дължи на самата нея. Също така, телефонът ви може да започне да се изключва сам с остатъчен заряд, при проблем с батерията. Все пак бихме препоръчали да се направят необходимите тестове, за да бъде установено на какво се дължат проблемите. Чак след това да бъде извършен ремонт.

Прочетете повече за батериите в iPhone и митовете, които ги обкръжават.

Може би батерията на вашето устройство е за смяна!?

Употребата на неоригинално зарядно например, може да нанесе по-тежки повреди по всяко мобилно устройство на Apple. За това MAXCENTER препоръчва, в случай, че не сте сигурни каква е причината за проблемите свързани с батерията на вашия iPhone, да се възползвате от услугата диагностика.

В случай, че вашият iPhone се нуждае от смяна на батерия, може да се възползвате от нашите услуги. Сервизите на MAXCENTER предлагат смяна на батерия на iPhone с 3 месеца гаранция за качество.

Цените включват необходимата част + труда.*

УСЛУГИ
ЦЕНА
Смяна на Батерия на iPhone X
119лв.
Смяна на Батерия на iPhone 8 Plus
85лв.
Смяна на Батерия на iPhone 8
75лв.
Смяна на Батерия на iPhone 7 Plus
69лв.
Смяна на Батерия на iPhone 7
59лв.
Смяна на Батерия на iPhone 6S Plus
49лв.
Смяна на Батерия на iPhone 6S
49лв.
Смяна на Батерия на iPhone 6 Plus
49лв.
Смяна на Батерия за iPhone 6
45лв.
Смяна на Батерия за iPhone SE/5S
35лв.
Смяна на Батерия за iPhone 5/5C
35лв.

 

При предварително запазен час, смяната на батерия отнема около 30 минути

 

Запази час тук: 0889 43 80 70