Смяна на Батерия на iPhone

изображения изображения

Ремонт за 60 минути

изображения изображения изображения изображения

Смяна на Батерия на iPhone

service img

Смяна на батерия на iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro Max,  iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11 Pro Max,iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS MAX, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone SE 2022, iPhone SE 2020 в гр. Пловдив.

При предварително запазен час, смяната на батерия отнема около 60 минути

*След смяната при iPhone X или по-нов модел в менюто Battery Health няма да се показва здравето на батерията!
УСЛУГИ
ЦЕНА
Смяна на Батерия на iPhone 14 Pro Max
149лв.
Смяна на Батерия на iPhone 14 Pro
139лв.
Смяна на Батерия на iPhone 14 Plus
139лв.
Смяна на Батерия на iPhone 14
139лв.
Смяна на Батерия на iPhone 13 Pro Max
129лв.
Смяна на Батерия на iPhone 13 Pro
129лв.
Смяна на Батерия на iPhone 13
129лв.
Смяна на Батерия на iPhone 13 Mini
129лв.
Смяна на Батерия на iPhone 12 Pro Max
119лв.
Смяна на Батерия на iPhone 12/12 Pro
99лв.
Смяна на Батерия на iPhone 12 Mini
99лв.
Смяна на Батерия на iPhone 11 Pro Max
79лв.
Смяна на Батерия на iPhone 11 Pro
79лв.
Смяна на Батерия на iPhone 11
69лв.
Смяна на Батерия на iPhone XS MAX
79лв.
Смяна на Батерия на iPhone XS
69лв.
Смяна на Батерия на iPhone XR
69лв.
Смяна на Батерия на iPhone X
69лв.
Смяна на Батерия за iPhone 8 Plus
49лв.
Смяна на Батерия на iPhone SE 2020/2022
49лв.
Смяна на Батерия за iPhone 8
45лв.
Смяна на Батерия за iPhone 7 Plus
49лв.
Смяна на Батерия за iPhone 7
45лв.
Смяна на Батерия за iPhone 6/6S Plus
45лв.
Смяна на Батерия за iPhone SE/5S/5
39лв.

Адреси и контакти: ВИЖ ТУК

Батерията на вашия iPhone пада бързо!?

Въпреки че iPhone е издръжлив и надежден смартфон, батерията може да загуби своята ефективност с течение на времето. Батерията в iPhone, както всички литиево йонни батерии, има определен живот и в даден момент трябва да бъде заменена с нова. След 2-3 години употреба, батерията на повечето iPhone-и се изразходва значително по-бързо от нормално. Често това се дължи на множеството презареждания през годините употреба.

Ако забележите, че батерията на вашия iPhone издържа по-малко от обичайното или има други проблеми със зареждането или използването, може да бъде необходимо да се замени. От Apple казват, че след 500 цикъла ( презареждания ), здравето на батерията в iPhone, би трябвало да бъде на около 80% от целия и капацитет. В случай че и вашата батерия има около или по-малко от 80% здраве, тя трябва да бъде замена Но не винаги проблемът с бързото изразходване на заряда се дължи на самата батерия. При наличието на допълнителни повреди, може да се създава допълнителна консумация на енергия, което да води до по-бързото изразходване на заряда.

Понякога процентите на заряд се променят рязко!?

Най-често рязката промяна на процентите в батерията на iPhone се дължи на самата нея. Също така, телефонът ви може да започне да се изключва сам с остатъчен заряд, при проблем с батерията. Все пак бихме препоръчали да се направят необходимите тестове, за да бъде установено на какво се дължат проблемите. Чак след това да бъде извършен ремонт.

Може би батерията на вашето устройство е за смяна!?

Употребата на неоригинално зарядно за мрежата или нискокачетвено зарядно за автомобил например, може да нанесе по-тежки повреди по всяко мобилно устройство на Apple. Тези повреди могат да доведат до допълнителни проблеми с вашия iPhone, като например консумация на енергия от дънната платка. Допълнителна консумация на енергия може да доведе до значително по-бързо изразходване както на старата така и на нова батерия за iPhone. За това ние от сервиза на MAXCENTER ви препоръчваме, в случай, че не сте сигурни каква е причината за проблемите свързани с батерията на вашия iPhone, да се възползвате от услугата диагностика.

Процесът по смяна на батерията на iPhone се извършва от квалифициран и опитен техник и включва следните стъпки:

  • Диагностика: Преди да започнем със смяната на батерията, можем да извършим диагностика на вашето устройство, за да потвърдим проблема и да се уверим, че е необходима замяна на батерията.
  • Демонтаж на старата батерия: След като вашият iPhone бъде разглобен, старата батерия ще бъде премахната от устройството.
  • Поставяне на нова батерия: Техникът ще постави нова батерия, която отговаря на спецификациите на вашия iPhone.
  • Сглобяване и тестване: След като новата батерия е поставена, устройството ще бъде сглобено обратно, а след това техникът ще извърши тестове, за да се увери, че всичко функционира правилно.

Има ли гаранция за новата батерия!?

Да! След смяна на батерията на вашия iPhone ще получите гаранция за качество от сервиза на MAXCENTER. Гаранционният срок за новата батерия е 6 месеца. В случай, че срещате проблеми с новата батерия, тя ще бъде заменена с нова ако монтираната батерия във вашия iPhone отговаря на гаранционните условия! Смяната на батерията на вашия iPhone обикновено отнема от 30 минути до 1 час, в зависимост от модела и състоянието на устройството.

Свържете се с нас сега!

В случай, че вашият iPhone се нуждае от нова батерия, може да се възползвате от нашите услуги. Сервизите на MAXCENTER предлагат смяна на батерия за iPhone с 6 месеца гаранция за качество. Вашият iPhone е вашата връзка със света - но какво става, когато батерията му започне да пада бързо?

Не оставяйте своят смартфон да ви подведе в най-важните моменти! Сега е моментът да осигурите нова енергия на вашето устройство! Ако имате допълнителни въпроси или желаете да запишете час за смяна на батерията на вашия iPhone, не се колебайте да се свържете с нас.

Тук може да прочетете повече информация за батериите в iPhone и митовете, които ги обкръжават.

 

Бърз ремонт за 60 минути

Запази час
Call Now Button