Смяна на букса за зареждане на iPhone

букса за зареждане на iPhone

Смяна на букса за зареждане на iPhone 12/12Pro, iPhone 11/11Pro Max, iPhone XS MAX, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S, iPhone SE и др. на супер цена.

Обади се: 0889 43 80 70

iPhone-ът ви не се зарежда?!

iPhone-ът е неразделна част от ежедневието на всеки собственик на тази марка телефони. Той ежедневно се намира в нашите ръце, чанта или джобове. Всички ние използваме тези смарт-джаджи непрестанно. В даден момент обаче, както и всички останали мобилни устройства, така и вашият iPhone има нужда от поправка или намеса на професионален сервиз. Ако трудно зареждате вашия iPhone или пък той въобще не се зарежда, може би буксата му за зареждане е повредена.

смяна на букса на iPhone

Симптоми за проблем с буксата на вашия iPhone

Един от често срещаните проблеми е, че при включване на зарядно устройство към телефона, той не се зарежда. Има и други случаи, в които телефонът отчита, че е включено зарядно устройство, но батерията отново не се зарежда. Други потребители пък се сблъскват с проблеми, свързани с прекъсвания или непостоянно зареждане. Подобни повреди възникват най-често след намокряне на устройството или употреба на неоригинален кабел или зарядно.

Смяна на букса за зареждане на iPhone:

Ако и вие срещате проблем при зареждане на iPhone, прочетете това: Преди да изхвърлите вашия телефон през прозореца или да си купите нов за няколко хиляди лева, е важно да знаете, че MAXCENTER предлага смяна на букса за зареждане на iPhone. Препоръчаваме Ви преди да преминете към ремонт смяна на букса на iPhone, да проверите зарядните си устройства дали работят нормално. Уверете се, че вашия кабел за зареждане не е скъсан или прекъснат. След това е препоръчително да се направи диагностика на вашето устройство, понеже често проблемите свързани със зареждането на iPhone, могат да се дължат на повече от една повреда.

*Препоръчваме ви да запазите резервно копие от информацията си, ако тя е важна за вас!

 

Безплатна консултация с наш служител:

 

Телефон: 0889 43 80 70