Смяна на камера на iPhone

изображения изображения

Ремонт за 60 минути

изображения изображения изображения изображения

Смяна на камера на iPhone

service img

Смяна на камера на iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro Max,  iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11 Pro Max,iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS MAX, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone SE 2022, iPhone SE 2020 в гр. Пловдив.

При предварително запазен час, смяната на камера отнема около 60 минути
УСЛУГИ
ЦЕНА
Смяна на Камера на iPhone 14 Pro Max
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 14 Pro
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 14 Plus
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 14
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 13 Pro Max
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 13 Pro
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 13
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 13 Mini
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 12 Pro Max
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 12/12 Pro
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 12 Mini
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 11 Pro Max
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 11 Pro
Обади се
Смяна на Камера на iPhone 11
Обади се
Смяна на Камера на iPhone XS MAX
Обади се
Смяна на Камера на iPhone XS
Обади се
Смяна на Камера на iPhone XR
Обади се
Смяна на Камера на iPhone X
Обади се
Смяна на Камера за iPhone 8 Plus
Обади се
Смяна на Камера на iPhone SE 2020/2022
Обади се
Смяна на Камера за iPhone 8
Обади се
Смяна на Камера за iPhone 7 Plus
Обади се
Смяна на Камера за iPhone 7
Обади се
Смяна на Камера за iPhone 6/6S Plus
Обади се
Смяна на Камера за iPhone SE/5S/5
Обади се

Адреси и контакти: ВИЖ ТУК

Ето какво може да направите, ако срещнете проблеми с камерата на вашия iPhone:

 1. Рестартирайте приложението за камера: Затворете приложението за камера и го отворете отново. Това понякога може да реши временни проблеми. 

 2. Рестартирайте устройството: Ако рестартирането на приложението не помогне, опитайте да рестартирате вашия iPhone. Тук може да прочетете повече информация за рестарт на iPhone.

 3. Проверете за актуализации на софтуера: Уверете се, че вашето устройство е актуализирано до най-новата версия на iOS. Инсталирането на актуализации може да поправи проблеми със софтуера, включително и с камерата.

 4. Изчистете паметта на устройството: Пълната памет може да затрудни работата на камерата. Изтрийте ненужни приложения, снимки или видеоклипове, за да освободите място.

 5. Проверете за физически повреди: Ако камерата ви е ударена или повредена, това може да е причината за проблема. Проверете дали има физически щети.

 6. Използвайте друга камера: Ако все още имате проблем, опитайте да използвате другата камера на устройството, ако има такава. Например, ако имате iPhone с две или три камери, превключете между тях, за да видите дали проблемът е само с едната.

 7. Преглед от професионалист: Ако проблемът продължава, ви съветваме да посетите нашия сервиз за по-подробна диагностика или ремонт.

Камерата на вашия iPhone не работи!?

Вашият iPhone е повече от просто телефон - той е вашият спътник във всеки момент с който можете да запазите всеки спомен. Но какво става, когато камерата му спре да работи? Не се безпокойте, ние сме тук, за да поправим вашия iPhone. Независимо дали става въпрос за размазване на обектива, засенчване или други проблеми, нашият екип от квалифицирани техници ще възстанови функционалността на камерата на вашия iPhone в кратък срок. Не се задоволявайте с размазани или неясни снимки. Доверете се на нас, за да ви върнем радостта от качествените снимки с вашия iPhone!

 

Процесът по смяна на камера на iPhone се извършва от квалифициран и опитен техник и включва следните стъпки:

 • Диагностика: Преди да започнем със смяната на камера, можем да извършим диагностика на вашето устройство, за да потвърдим проблема и да се уверим, че е необходима смяна на камерата.
 • Демонтаж на старата камера: След като вашият iPhone бъде разглобен, старата камера ще бъде премахната от устройството.
 • Поставяне на нова камера: Техникът ще постави нова камера, която отговаря на спецификациите на вашия iPhone.
 • Сглобяване и тестване: След като новата камера е поставена, устройството ще бъде сглобено обратно, а след това техникът ще извърши тестове, за да се увери, че всичко функционира правилно.

Смяната на камерата на вашия iPhone обикновено отнема от 30 минути до 1 час, в зависимост от модела и състоянието на устройството. В случай, че вашият iPhone се нуждае от нова камера, може да се възползвате от нашите услуги. Сервизите на MAXCENTER предлагат смяна на камера за iPhone с гаранция за качество. Ако имате допълнителни въпроси или желаете да запишете час за смяна на батерията на вашия iPhone, не се колебайте да се свържете с нас.

Бърз ремонт за 60 минути

Запази час
Call Now Button