Виж какво ще се случи, ако изпуснеш своя iPhone 7

Виж какво ще се случи, ако изпуснеш своя iPhone 7

Чудили ли сте се колко издръжливи при изпускане са новите смартфони на Apple?


Във видеото по-долу може да видите точно това. В него се наблюдава как точно се справят телефоните при изпускане от различни височини и под различни ъгли на падане.

Общият брой на тестовете е дванадесет, като шест от тях са направени с iPhone 7 и шест със 7 Plus. Устройствата биват хвърляни на земята по три различни начина, така, че да бъдат тествани колко са издръжливи при падане по гръб, на една от страните и по дисплей. Височините на изпускане са две – от около 1 метър и 60 сантиметра и от около 2 метра и 15 сантиметра.

Както се вижда, новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus са доста издръжливи. Въпреки че и двата телефона бяха хвърлени на земята по шест пъти, екраните им не само, че не се счупиха, а дори не се пропукаха. Тестовете оставиха своята следа по тях, обаче, както вече видяхте във видеото – корпусите на телефоните не останаха непокътнати – по тях не само, че се появиха драскотини, но също така и вдлъбнатини.

Ако не желаете да поемете риска и вашето устройство да остане белязано по този начин, то разгледайте нашата богата колекция от калъфи и протектори за iPhone и изберете най-добрата защита за телефона си.

Video

Всички налични аксесоари за iPhone, които прелагаме, ще откриете тук

Leave a Reply