Най-добрите приложения за запис на разговор за iPhone

  • Начало
  • Най-добрите приложения за запис на разговор за iPhone
изображения изображения
  • май 8, 2024
  • No Comments

Най-добрите приложения за запис на разговор за iPhone

Налагало ли ви се е да направите запис на телефонен разговор през вашия iPhone? Някои компании за мобилни телефони предлагат вградена функция за запис на разговори, която ви позволява лесно да записвате повиквания от телефона си. Тази функция обаче не е налице в момента в iPhone. Не можете да записвате обаждания на вашия iPhone, докато не качите допълнително приложение за тази цел. Точно за това решихме да ви покажем най-добрите приложения за записване на обаждания през iPhone.

Избор на приложение за запис на разговори

Трябва да знаете, че записването на обаждания е незаконно в някои държави. Ето защо Apple все още не е въвела функцията за запис на обаждания в iPhone. Понякога обаче се налага да запишем обаждане, тъй като това е важен разговор и се нуждаем от него по-късно за някои цели. Ако и вие трябва да записвате обаждания на вашия iPhone , можете лесно да го направите. Всичко, от което се нуждаете, е да инсталирате приложение от Apple App Store.

Стотици приложения за записване на разговори са достъпни в App Store, които ще ви помогнат да записвате вашите повиквания бързо. Ако търсите приложения за записване на обаждания за iPhone, тук ще откриете някои от най-добрите приложения за записване на обаждания.

1. Call Recorder – IntCall

приложения за записване на обаждания за iphone

Call Recorder – IntCall е безплатен приложение, достъпно в App Store .Това приложение е фантастично и е лесно за използване. Можете да го инсталирате на вашия iPhone, за да записвате всичките си разговори лесно. Всичко, от което се нуждаете, е да наберете номер от приложението и разговорът ще започне да се записва. Можете да зададете различно заглавие на всеки запис. Записите ще бъдат запазени във вашия iPhone. Изтеглете това приложение безплатно тук .

2. Call Recorder Lite – Запис на телефонни разговори за iPhone

най-доброто приложение за записване на обаждания за iphone

Call Recorder Free е друго безплатно приложение за записване на обаждания. Това е най-доброто приложение за записване на обаждания за iPhone, тъй като ви позволява да записвате входящите и изходящите повиквания. Това е програмирано приложение за записване на повикване, което е много лесно за използване. Няма да се налага да правите нищо, за да записвате повикванията. Когато сте в разговор, просто натиснете бутона за запис в приложението и той ще започне да записва повикването. Разговорът ще бъде запазен в паметта на телефона ви. Изтеглете го от App Store .

3. Записване на обаждания от NoNotes

приложения за записване на обаждания на iphone

Записването на обаждания от NoNotes е една от най-големите услуги за транскрипция и запис на обаждания в света за електронна търговия. Това приложение ви позволява да записвате входящи и изходящи повиквания в облак. Това приложение може да ви даде 20 минути безплатен запис всеки месец, но ще трябва да заплатите, ако искате  да записвате повече. За съжаление приложението за записване на обаждания е достъпно за потребители в Северна Америка и Великобритания.

4. TapeACall Pro – Рекордер за телефонни разговори

iphone рекордер

TapeACall Pro е друго голямо приложение за запис на разговори. Може да се използва и за записване на входящи и изходящи повиквания. Основната версия на това приложение е безплатна, но версията Pro се заплаща в App Store. На безплатната версия можете да чуете само малка част от записа. Можете да закупите Pro версията, за да слушате и записвате пълните си обаждания. Изтеглете това приложение тук .

5. ipadio – Call Recorder App за iPhone и iPad

iphone повикване рекордер ап

Друго голямо приложение за запис на аудио, видео и дори повиквания е ipadio. Ако искате да използвате това приложение, ще трябва да създадете свой собствен ipadio акаунт и след това ще можете да записвате разговори. Всички записи ще бъдат записани на вашия онлайн акаунт на ipadio. Това приложение е лесно за използване и когато искате да запишете обаждане, първо трябва да се обадите на номера на ipadio и да въведете уникалния пин, изпратен до вас. След това добавете обаждането, което искате да направите и запишете. Изтеглете това приложение за iPhone и iPad тук .

Харесвате ли нашия списък с най-добрите приложения за записване на обаждания за iPhone и iPad? Кажете ни в коментарите по-долу.

 

източник: unlockboot.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button